תוצרת בית מתוק קישואים להתענג
עוגת זוקיני מתוקה תוצרת בית עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 32 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-120 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. . אם יש לך סוכר, קורנפלור, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו קישואים מתוקים מתענגים, קישואים להתענג מתוק חריף, ו שבוע שימורים: קישואים-פלפל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל קישואים, פלפל אדום, ובצל דרך מטחנת בשר.
העברת תערובת קישואים טחונים לקערה גדולה; מפזרים מלח. מקררים תערובת קישואים, בין לילה או לפחות 10 שעות.
יוצקים תערובת קישואים לתוך סיר גדול; מוסיפים סוכר, חומץ, זרעי סלרי, כורכום. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, במשך 15 עד 20 דקות. מערבבים קורנפלור לתוך תערובת; להמשיך רותחים עד מעובה, על 5 דקות יותר.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז להתענג לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.