גשו לסופר וקנו זרעי אניס, כורכום טחון, גז מדמיע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו Ras el Hanout, Ras el Hanout, ו Ras el Hanout (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים קינמון, גרגרי פלפל, זרעי כוסברה, קובב, זרעי כמון, תרמילי הל, גרגרי allspice, ציפורן, וזרע אניס למחבת יבשה להגדיר לחום בינוני-נמוך. טוסט קל עד ריחני כהה גוון, רועד כך תבלינים לא לשרוף (כשתי דקות). להתקרר מעט ולהסיר זרעי הל מתרמילים על ידי הקשה עם משהו כבד, כגון עלי. להשליך תרמילים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
זרעי כוסברה שלמה
תרמילי הל
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
יכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מרגמה ועלי
2
מוסיפים את שאריות התבלינים של ראס אל האנוט ותבלינים קלויים למטחנת קפה קטנה המשמשת רק לטחינת תבלינים. דופק את המטחנה כדי לקבל דברים התחילו, ולתת לו לרוץ עד התערובת היא הקרקע לתוך אבקה דקה. לאחסן בצנצנת אטומה במקום חשוך וקריר עד מוכן לשימוש.