תוצרת בית שין קאפ-בסגנון קוריאני חריף מרק אטריות בשר ראמיאן
מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרוב קמחי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות בקר קוריאני חריף, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו מרק אטריות ראמן קוריאני חריף # pullupachair (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים קומבו עם 1 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מיד להפחית את החום נמוך ולהוסיף niboshi או katsuobushi.
תן תלול במשך 15 דקות, ואז לנקז מרק להשליך מוצקים. תניח בצד. בעוד מרק רותח, בערך לקצוץ 8 בצל ירוק ולהניח בצד. דק לחתוך הנותרים 4 בצל ירוק לקרר במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי כבד או סיר מלאי על חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים כמה צלעות קצרות שמתאימות בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ -10 דקות בסך הכל.
העברה לקערה גדולה וחזור עד צלעות קצרות כל השחמה.
מוסיפים בצל (צד חתוך למטה) וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות.
להוסיף 6 שיני שום קצוץ בערך בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות. להחזיר צלעות קצרות לסיר יחד עם gochujang ו doubanjiang. מערבבים כדי מעיל ירקות בשר בתערובת תבלינים, ולאחר מכן מוסיפים מרק קומבו מתוח מרק עוף, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות עם המכסה נסדק מעט, ומבשלים עד בשר מפריד בקלות מן העצמות, על 4 שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאפשר להתקרר ולהעביר למקרר לילה.
כאשר מוכן להמשיך, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר (אם בקירור לילה, תצטרך לחמם אותו מעט עד שהוא נמס).
להעביר נוזל לסיר בינוני ולרפרף את כל עודף שומן. לבחור צלעות קצרות ולהעביר לקערה. להשליך מוצקים הנותרים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להרים בשר מעצמות צלעות קצרות ולהעביר ללוח חיתוך. להיפטר מעצמות. בערך לקצוץ בשר ולהניח בצד.
מניחים מסננת רשת בסדר על הסיר ומסננים מיץ קמחי לתוך המרק. שום טחון דק עם כותש שום או מטוס מיקרו ומערבבים לתוך מרק.
מוסיפים רוטב סויה. מרק העונה לטעום עם מלח, פלפל, ועוד kochukaru ו gochujang אם טעם spicier הוא הרצוי. להביא לרתיחה ולשמור על חום.
חום שנותר שמן כפות במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מוסיפים צלעות קצוצות ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד מטוגנים כתמים משחימים היטב, על 5 דקות יותר.
מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות החבילה. תתחלקו לקערות הגשה מחוממות מראש. למעלה עם מרק, ואחריו בשר טחון ופטריות, בצל ירוק פרוס, קמחי, וביצה רכה מבושלת מפוצלת לשניים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.