תוצרת בית שין קאפ-בסגנון קוריאני חריף מרק אטריות בשר ראמיאן
מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרוב קמחי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות בקר קוריאני חריף, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו מרק אטריות ראמן קוריאני חריף # pullupachair (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים קומבו עם 1 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מיד להפחית את החום נמוך ולהוסיף niboshi או katsuobushi.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
Kombu
טיפים עגולים לפינה #4
2
תן תלול במשך 15 דקות, ואז לנקז מרק להשליך מוצקים. תניח בצד. בעוד מרק רותח, בערך לקצוץ 8 בצל ירוק ולהניח בצד. דק לחתוך הנותרים 4 בצל ירוק לקרר במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי כבד או סיר מלאי על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים כמה צלעות קצרות שמתאימות בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ -10 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל (צד חתוך למטה) וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
להוסיף 6 שיני שום קצוץ בערך בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות. להחזיר צלעות קצרות לסיר יחד עם gochujang ו doubanjiang. מערבבים כדי מעיל ירקות בשר בתערובת תבלינים, ולאחר מכן מוסיפים מרק קומבו מתוח מרק עוף, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות עם המכסה נסדק מעט, ומבשלים עד בשר מפריד בקלות מן העצמות, על 4 שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאפשר להתקרר ולהעביר למקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גוצ ' וג ' אנג.
כוס חזה הודו מבושל מגורר
Kombu
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
כאשר מוכן להמשיך, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר (אם בקירור לילה, תצטרך לחמם אותו מעט עד שהוא נמס).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
להעביר נוזל לסיר בינוני ולרפרף את כל עודף שומן. לבחור צלעות קצרות ולהעביר לקערה. להשליך מוצקים הנותרים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להרים בשר מעצמות צלעות קצרות ולהעביר ללוח חיתוך. להיפטר מעצמות. בערך לקצוץ בשר ולהניח בצד.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.