קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות51
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תוצרת בית שין קאפ-בסגנון קוריאני חריף מרק אטריות בשר ראמיאן

תוצרת בית שין קאפ-בסגנון קוריאני חריף מרק אטריות בשר ראמיאן
מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרוב קמחי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות בקר קוריאני חריף, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו מרק אטריות ראמן קוריאני חריף # pullupachair (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים קומבו עם 1 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מיד להפחית את החום נמוך ולהוסיף niboshi או katsuobushi.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
KombuKombu
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
תן תלול במשך 15 דקות, ואז לנקז מרק להשליך מוצקים. תניח בצד. בעוד מרק רותח, בערך לקצוץ 8 בצל ירוק ולהניח בצד. דק לחתוך הנותרים 4 בצל ירוק לקרר במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי כבד או סיר מלאי על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים כמה צלעות קצרות שמתאימות בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ -10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
5
העברה לקערה גדולה וחזור עד צלעות קצרות כל השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים בצל (צד חתוך למטה) וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להוסיף 6 שיני שום קצוץ בערך בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות. להחזיר צלעות קצרות לסיר יחד עם gochujang ו doubanjiang. מערבבים כדי מעיל ירקות בשר בתערובת תבלינים, ולאחר מכן מוסיפים מרק קומבו מתוח מרק עוף, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות עם המכסה נסדק מעט, ומבשלים עד בשר מפריד בקלות מן העצמות, על 4 שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאפשר להתקרר ולהעביר למקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
KombuKombu
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כאשר מוכן להמשיך, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר (אם בקירור לילה, תצטרך לחמם אותו מעט עד שהוא נמס).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
להעביר נוזל לסיר בינוני ולרפרף את כל עודף שומן. לבחור צלעות קצרות ולהעביר לקערה. להשליך מוצקים הנותרים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להרים בשר מעצמות צלעות קצרות ולהעביר ללוח חיתוך. להיפטר מעצמות. בערך לקצוץ בשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הוסף kochukaru מרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
מניחים מסננת רשת בסדר על הסיר ומסננים מיץ קמחי לתוך המרק. שום טחון דק עם כותש שום או מטוס מיקרו ומערבבים לתוך מרק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
קמחיקמחי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כותש שוםכותש שום
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים רוטב סויה. מרק העונה לטעום עם מלח, פלפל, ועוד kochukaru ו gochujang אם טעם spicier הוא הרצוי. להביא לרתיחה ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
חום שנותר שמן כפות במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים פטריות ומבשלים עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
15
מוסיפים צלעות קצוצות ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד מטוגנים כתמים משחימים היטב, על 5 דקות יותר.
16
הסר מהחום והנח בצד.
17
מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות החבילה. תתחלקו לקערות הגשה מחוממות מראש. למעלה עם מרק, ואחריו בשר טחון ופטריות, בצל ירוק פרוס, קמחי, וביצה רכה מבושלת מפוצלת לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קמחיקמחי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.