מילוי בשר תוצרת בית עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-23 דקות. אם יש לכם חומץ תפוחים, גבעולי סלרי, זיתים ממולאים בפרמנטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר, תיבול בשר תוצרת בית, ו לחם בשר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הביצים בסיר גדול ומכסים במים. להביא את המים לרתיחה, לכסות, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
תן לביצים לשבת במשך 10 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין לפני קילוף וקיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
ממיסים 1/2 כוס (מקל 1) של החמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבשר והחזיר; מבשלים עד שהבשר מתחיל להשחים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים 1/2 כוס של בצל קצוץ וחצי של שום קצוץ, יחד עם רוטב סטייק, חומץ, גרידת לימון, כמון, אורגנו; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך לחלוטין ואת הבשר מבושל דרך, 30 דקות. כבה את החום והעביר את תערובת הבשר לקערה גדולה כדי להתקרר. בסיס הבשר יכול להיות מורכב עד 1 יום מראש. אתה יכול לכסות בניילון נצמד ולשים במקרר עד שתהיה מוכן להכין את שאר המילוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב סטייק
כסף ללא נעליים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי אותו סיר גדול, להמיס את הנותרים 1/2 כוס (1 מקל) של חמאה על חום בינוני. מערבבים את הבצלים הנותרים ושום, יחד עם פלפלים, סלרי, בצל ירוק.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -15 דקות. משרים את הלחם בחלב במשך 3 דקות. לסחוט כמה שיותר נוזל מן הלחם כפי שאתה יכול ולאחר מכן להתפורר לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את תערובת הבשר חזרה לסיר, יחד עם הביצים הקצוצות, נקניק, צימוקים, פטרוזיליה וזיתים ומערבבים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בלילת לחם תירס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להעביר את המילוי לתבשיל חמאה ולאפות במשך 20 עד 30 דקות עד העליון הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים עם הודו צלוי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק