תות ושוקולד לנענע-קצפת פאי לוקח מסביב 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 791 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש אבקת סוכר, מלח, שמנת כבדה ותערובת אבקת ג'לטין בטעם תות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך מצוין. קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח ללא אפייה בצנצנות!}, תות שדה, ו תות שדה דומים מאוד למתכון הזה.
במחבת בגודל 13 על 9 אינץ ' מוסיפים את הבייגלה, החמאה ו -2 כפות הסוכר. מערבבים לאיחוד. לחץ על תערובת לתחתית התבנית ואופים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
במיקסר מעמד או בקערה בינונית מוסיפים את גבינת השמנת, 2 כפות סוכר, אבקת סוכר, אבקת קקאו ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נקייה שלבו 2 כוסות מהשמנת הכבדה, הווניל, 1 כף סוכר וקורט מלח והקציפו עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת גבינת שמנת ומורחים אותה באופן אחיד על קרום הבייגלה שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מקציפים את 2 כוסות השמנת הכבדה הנותרות עם 2 כפות הסוכר הנותרות. כאשר שכבת ג ' לטין תות מוגדר, להחליק את הקצפת מעל הדף ומפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
לימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.