קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

תות ושוקולד לנענע-קצפת פאי

תות ושוקולד לנענע-קצפת פאי
תות ושוקולד לנענע-קצפת פאי לוקח מסביב 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 791 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש אבקת סוכר, מלח, שמנת כבדה ותערובת אבקת ג'לטין בטעם תות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך מצוין. קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח ללא אפייה בצנצנות!}, תות שדה, ו תות שדה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מערבל מעמד או מערבל יד חשמלי
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
במחבת בגודל 13 על 9 אינץ ' מוסיפים את הבייגלה, החמאה ו -2 כפות הסוכר. מערבבים לאיחוד. לחץ על תערובת לתחתית התבנית ואופים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
במיקסר מעמד או בקערה בינונית מוסיפים את גבינת השמנת, 2 כפות סוכר, אבקת סוכר, אבקת קקאו ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נקייה שלבו 2 כוסות מהשמנת הכבדה, הווניל, 1 כף סוכר וקורט מלח והקציפו עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת גבינת שמנת ומורחים אותה באופן אחיד על קרום הבייגלה שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את מיץ האננס לסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסירים מהאש, מוסיפים את אבקת הג ' לטין ומערבבים להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
8
מוסיפים את התותים ונותנים לתערובת להגיע לטמפרטורת החדר או לצנן אותה במהירות מעל קערה מלאה במי קרח תוך כדי הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את תערובת הג ' לטין מעל שכבת גבינת שמנת ומקררים עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
10
מקציפים את 2 כוסות השמנת הכבדה הנותרות עם 2 כפות הסוכר הנותרות. כאשר שכבת ג ' לטין תות מוגדר, להחליק את הקצפת מעל הדף ומפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
לימון גומילימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

3(חוֹרֶף)1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חטיף שוקולד חצי מתוק, לגילוחחטיף שוקולד חצי מתוק, לגילוח7(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, צונן, מחולקשמנת כבדה, צונן, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבייגלה מלוחים, שבורים קלותבייגלה מלוחים, שבורים קלות10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתותים קצוצים קפואים, מופשריםתותים קצוצים קפואים, מופשרים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת אבקת ג'לטין בטעם תותתערובת אבקת ג'לטין בטעם תות2מקלותחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.