תות, מלפפון & סלט מנטה הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם לימון, נענע, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תות, ליים, מלפפון ומי נענע, מלפפון וסלט מנטה, ו סלט מלפפון ואננס עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
1
תערובת רוטב, 1/4 כוס מנטה ו 4-1 / 2 כפית. צ ' ילי בבלנדר עד חלקה. קוצצים נותר מנטה עם סכין, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
לקלף, זרע וקוצצים 1 מלפפון; מקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חותכים מלפפון שנותר לפרוסות דקות מאוד. לזרוק עם נשאר תערובת ההלבשה ונענע קצוץ; מקום על מגש. למעלה עם תערובת פירות יער. לסחוט פלחי לימון על סלט ממש לפני ההגשה.