תות, עגבניות ושומר Gazpacho הוא טבעוני מרק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם באגט, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: גספצ'ו תות עם קומפוט בלסמי תות, גספצ'ו תות, ו גספצ'ו תות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. (תצטרך כ 1 כוס. מפזרים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים במשך 7 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב.
4
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות הקצוצות, תותים ופלפל פעמון עם שומר פרוס, מים מינרליים, שום וקוביות לחם, עובד 2 קבוצות, מחית במעבד מזון. מסננים את gazpacho דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה אחרת. מתבלים את הגספצ ' ו במלח. מקררים למשך כ-25 דקות, או עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
מים מינרליים
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
גספצ ' ו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום