תות שדה-ריבס צ'יפס עם הל ואגוז מוסקט
צריך קינוח צמחוני? תות-ריבס צ'יפס עם הל ואגוז מוסקט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. אם יש לך סוכר, הל טחון, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-155 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבת מקפיא ריבס תות עם כתום והל, הל לימון קרפים עם פודינג תות, ו צ'יפס סוכר מוסקט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית.
הוסף חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד טופס גושים לחים.
מחממים תנור ל 191°. חמאה שש 1 1/4 כוס פודינג.
מערבבים את כל החומרים למעט קצפת בקערה גדולה; מערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד טופס מיצים, על 15 דקות.
מחלקים תערובת ריבס בין כוסות פודינג מוכן.
מפזרים ציפוי באופן שווה על תערובת בכל.
אופים עד ציפוי זהוב חום פריך מילוי הוא מבעבע עבה סביב הקצוות, על 45 דקות.
מגישים חם עם קצפת ממותקת.