תותי שוקולד מושרים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לאוסף שלך, תותי שוקולד עם אלכוהול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.11 למנה , אתה מקבל משקה שמגיש 16. מנה אחת מכילה 214 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שוקולד מריר, שמנת כבדה, ליקר תפוזים על בסיס ברנדי ושוקולד. 123 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תותים בהדר , עוגת ליקר שוקולד מותך ועוגות ליקר שוקולד מותך .
הוראות
שוטפים תותים ומייבשים היטב. השתמשו במזרק או במזרק מרינדה נקי כדי להזריק כ-2 כפיות ברנדי לכל ברי.
מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומקררים כ-30 דקות.
בקערת מתכת מעל מחבת מים רותחים מערבבים שוקולד מריר וקיצור. מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלקה. מערבבים פנימה שמנת כבדה ו-1/4 כוס ברנדי.
מניחים שוקולד לבן בקערה נפרדת, וכשהשוקולד המריר נמס, מניחים את קערת השוקולד הלבן על מחבת המים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד לקבלת מרקם חלק. הקפידו להסיר מהאש ברגע שהוא נמס בעיקר, שוקולד לבן יכול להיות רגיש.
טובלים תותים בשוקולד, ונותנים לעודף לטפטף לתוך הקערה לפני שמניחים אותם על נייר שעווה להתייצבות. כשהתותים טבלו כולם בשוקולד, טובלים מזלג בשוקולד הלבן ומטפטפים קדימה ואחורה על פירות יער לפס.