תותים-ביסקוויטים שקדים
עוגיות תות-שקדים יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם תותים, מלח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. נסו תותים-ביסקוויטים שקדים, עוגיות שקדים תות, ו עוגיות שוקולד שקדים בטעם תות {Vegan} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לשלב את כל המטרה ואת קמחי מאפה חיטה מלאה עם סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים את 1 1/4 כוסות של חלב חמאה ומקפלים בזהירות את התותים פרוסים.
באמצעות כף גלידה או כף, לגרוף את הבצק לתוך 16 תלוליות על סדיני האפייה מוכנים.
מברישים את הלחמניות עם חלב חמאה ומפזרים את הסוכר turbinado.
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד הלחמניות הן זהובות ומבושלות דרך; להעביר את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה באמצע אפייה.
תן הלחמניות להתקרר על מדף במשך 30 דקות.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-35
מורחים את השקדים בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד הזהב. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם חלב חמאה, תמצית שקדים ומלח. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
טפטף את הלחמניות עם זיגוג, ואז למעלה עם השקדים, לחיצה כדי לעזור להם לדבוק.
תן יבש במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.