קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

תותים מצופים שוקולד

תותים מצופים שוקולד
צריך ללא גלוטן וקינוח נטול לקטוז? תותים מצופים שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 96 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, תותים, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תותים מצופים שוקולד, תותים מצופים שוקולד, ו תותים מצופים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש ביסודיות תותים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
2
מניחים בשכבה אחת על צלחות מרופדות מגבת. קו מעוטר במחבת גיליון עם נייר קלף או רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים בקושי, חום שוקולד מריר עד כ 2/3 נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום ומערבבים עד נמס לחלוטין.
5
מחזיק פירות יער על ידי גזע, לטבול כל ברי עד לפחות 3/4 מצופה (להשאיר קצת אדום בחלק העליון). גל ברי על שוקולד כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף. בעדינות לגרור ברי על הצד של קערה כדי להסיר עוד יותר שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מקום טבול פירות יער על מחבת גיליון מוכן. צינה במקרר עד שוקולד מוגדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בקערה חסינת חום, על מחבת של מים בקושי מבעבע, בעדינות לחמם שוקולד לבן עד כ 2/3 נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהחום ומערבבים עד נמס לחלוטין.
9
הסר פירות יער מהמקרר. השתמש כפית (או מניחים שוקולד בשקית zipperlock עם פינה חתוכה) לטפטף שוקולד לבן על פירות יער. צ ' יל עד סט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
10
לשרת.