תיבול בשר טאקו בסגנון מסעדה
המתכון בסגנון מסעדת טאקו בשר תיבול יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . אם יש לך צ'אק טחון, סוכר, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: תיבול בשר טאקו, בשר משוחרר על לחמניה, בסגנון מסעדה, ו עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את קמח התירס, אבקת צ ' ילי, אבקת בצל, אבקת שום, ומלח מתובל. מערבבים בפפריקה, כמון, מלח שום וסוכר. מערבבים את הבצל, בויון, ופלפל אדום טחון, ערבוב עד שכל התבלינים מעורבבים היטב.
להתפורר צ ' אק הקרקע למחבת גדולה על אש בינונית. מבשל, ערבוב, עד השחמה.
הסר מהחום, לשטוף בשר עם מים חמים, ולנקז מים ושומן מבשר.
להחזיר בשר למחבת, ויוצקים בתיבול. מערבבים במים. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד רוב הנוזל מבושל משם, על 20 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.