תינוק הולנדי תפוח
תינוק הולנדי תפוח הוא צמחוני תוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 260 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: הולך הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית נקבה, תינוק הולנדי תפוח (או פנקייק תפוחים גרמני), ו אפל-מותק הולנדית מותק.
הוראות
מניחים חמאה בתוך 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מחממים 5-8 דקות או עד להמסה. מערבבים תפוחים, סוכר חום וקינמון.
אופים 15-18 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא חלמונים, קמח, חלב, אבקת אפייה ומלח עד חלקה. בקערה גדולה מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מקפלים חלבונים ביצה לתערובת חלמון ביצה.
אופים ב 400 דקות 12-15 דקות או עד להגדיר זהוב. אם תרצה, מפזרים סוכר של ממתק.