תינוקות ג'ינג'ר דורשים כשעתיים ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 189 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 51 אגורות למנה תקבלו ארוחה בסגנון 30. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, קמח, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 15% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תינוקות זנגביל , גוואקמולי לתינוקות ותינוקות הולנדים של Mean .
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ומולסה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
3/4 כפית מולסה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלבו קמח, קקאו, ג'ינג'ר, סודה לשתייה, קינמון, ציפורן, הל, אגוז מוסקט ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים שעתיים או עד שקל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים תנור ל-350 מעלות. על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-3/8 אינץ'. עוֹבִי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
חותכים עם 4-in מקומח. חותכן עוגיות איש זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
5
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים; לגלגל מחדש שאריות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים 8-10 דקות או עד שהשוליים יציבים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים לרשתות לצינון.
8
בקערה גדולה מערבבים סוכר קונדיטורים, מים, אבקת מרנג וקרם טרטר; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים על גבוה 4-5 דקות או עד שנוצרים פסגות נוקשות. גוון את הכמות הרצויה של ציפוי אדום. (שמור את הדובדבן שאינו בשימוש מכוסה כל הזמן במטלית לחה.)
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בעזרת שקיות מאפה וקצות עגולות קטנות, מקשטים עוגיות כרצונך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מניחים להתייבש בטמפרטורת החדר למשך מספר שעות או עד להתייצבות. מאחסנים בכלי אטום.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV Paques et Fils עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
NV Paques et Fils
ורוד מאוד יפה. ניחוח דובדבנים והידראנגאה. ורד עז עם תות חמצמץ בחך וחמיצות נמרצת בסיומת, הוא מעודן ומתוחכם, אבל לא נודניקי בכלל. יין בראנץ' מושלם. ערך מצוין.