תיקון דלעת Torte
אם $1.47 למנה נופל בתקציב שלך, תיקון דלעת Torte יכול להיות סופר חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת של טרטר, שמן canolan, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת דלעת, עוגות דלעת תיקון, ו לחם תיקון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; לשמן את הנייר. בקערה גדולה, לשלב את הדלעת, סוכרים, ביצים ושמן עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת דלעת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה.
לקבלת ציפוי, בסיר כבד גדול על אש נמוכה, לשלב את הסירופ, חלבונים ביצה וקרם של טרטר. עם מערבל נייד, להכות על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות עד ציפוי מגיע 160°, כ 8 דקות.
מעבירים לקערה גדולה. הכה במהירות גבוהה עד ציפוי יוצר פסגות נוקשות, על 7 דקות.
הסר ציפוי 1/4 כוס לקערה קטנה; גוון עם צבע מאכל ירוק וצהוב ולהניח בצד.
חותכים עוגה widthwise לשלישים.
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם שליש הציפוי. חזור על שכבות. מסדרים דלעות על עוגה; מוסיפים גפנים עם ציפוי ירוק.