קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תיקון דלעת Torte

תיקון דלעת Torte
אם $1.47 למנה נופל בתקציב שלך, תיקון דלעת Torte יכול להיות סופר חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת של טרטר, שמן canolan, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת דלעת, עוגות דלעת תיקון, ו לחם תיקון דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה; לשמן את הנייר. בקערה גדולה, לשלב את הדלעת, סוכרים, ביצים ושמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים ב 350° במשך 20-25 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לקבלת ציפוי, בסיר כבד גדול על אש נמוכה, לשלב את הסירופ, חלבונים ביצה וקרם של טרטר. עם מערבל נייד, להכות על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות עד ציפוי מגיע 160°, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים לקערה גדולה. הכה במהירות גבוהה עד ציפוי יוצר פסגות נוקשות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר ציפוי 1/4 כוס לקערה קטנה; גוון עם צבע מאכל ירוק וצהוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חותכים עוגה widthwise לשלישים.
9
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם שליש הציפוי. חזור על שכבות. מסדרים דלעות על עוגה; מוסיפים גפנים עם ציפוי ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים