קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

תירס בגריל, בייקון וצ'ילה קרוסטיני

תירס בגריל, בייקון וצ'ילה קרוסטיני
תירס בגריל, קרוסטיני בייקון צ'ילה יכול להיות רק ההר ד' אובר אתה מחפש. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 305 קלוריות. אם יש לכם בייקון, שום, תירס אוזניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תירס בגריל, אבוקדו וקוסו פרסקו קרוסטיני, תירס בגריל, קרמה מקסיקנה וכוסברה קרוסטיני, ו תירס בגריל, קרמה מקסיקנה וכוסברה קרוסטיני.

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני. מברישים קלות את התירס בשמן זית ומתבלים במלח. צולים, הופכים מדי פעם, עד שהתירס חרוך מכל הצדדים והגרעינים רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוציאים ומניחים בצד עד להתקררות, ואז חותכים את הגרעינים מהקלחים.
3
מזלפים מחבת מוקפצת עם שמן זית; מוסיפים את הבייקון ומביאים לאש בינונית. כשהבייקון שחום ופריך, מוסיפים את הצ ' ילי ומקפיצים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את גרעיני התירס וזורקים לאיחוד. מתבלים במלח ומערבבים פנימה את החומץ. זורקים פנימה את הבצל הירוק ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
צולים את פרוסות הבגט על הגריל עד שהם חרוכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוציאים את הטוסטים ומשפשפים עם השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מזלפים שמן זית ומעליהם את תערובת התירס-בייקון. קרא לעצמך סופרסטאר!
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
8
צילום: ג ' ון קרניק

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.