תירס בגריל, בייקון וצ'ילה קרוסטיני
תירס בגריל, קרוסטיני בייקון צ'ילה יכול להיות רק ההר ד' אובר אתה מחפש. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 305 קלוריות. אם יש לכם בייקון, שום, תירס אוזניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תירס בגריל, אבוקדו וקוסו פרסקו קרוסטיני, תירס בגריל, קרמה מקסיקנה וכוסברה קרוסטיני, ו תירס בגריל, קרמה מקסיקנה וכוסברה קרוסטיני.
הוראות
מחממים גריל לבינוני. מברישים קלות את התירס בשמן זית ומתבלים במלח. צולים, הופכים מדי פעם, עד שהתירס חרוך מכל הצדדים והגרעינים רכים, 10 עד 15 דקות.
מוציאים ומניחים בצד עד להתקררות, ואז חותכים את הגרעינים מהקלחים.
מזלפים מחבת מוקפצת עם שמן זית; מוסיפים את הבייקון ומביאים לאש בינונית. כשהבייקון שחום ופריך, מוסיפים את הצ ' ילי ומקפיצים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את גרעיני התירס וזורקים לאיחוד. מתבלים במלח ומערבבים פנימה את החומץ. זורקים פנימה את הבצל הירוק ומסירים מהאש.
צולים את פרוסות הבגט על הגריל עד שהם חרוכים קלות.
מוציאים את הטוסטים ומשפשפים עם השום.
מזלפים שמן זית ומעליהם את תערובת התירס-בייקון. קרא לעצמך סופרסטאר!
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.