תירס בגריל עם אריסה ונענע
תירס בגריל עם הריסאן ונענע נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, שום, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו תירס בגריל עם חמאת מנטה, תירס בגריל עם חמאת מנטה, ו מרק תירס בגריל עם יוגורט ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
בעוד גריל מתחמם, לשלב האריסה, כמון, כוסברה, גרידת ליים ומיץ, שום, שמן זית, ו 2 כפות עלי נענע. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מניחים תירס ישירות מעל הצד החם של האש. אם משתמשים בפחם גריל, תמשיכו לחשוף. אם משתמשים בגז, מכסים כאשר לא הופכים תירס. לבשל את התירס, מפנה כל דקה בערך עד שהוא חרוך היטב על כל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים תירס לקערה גדולה. מעיל עם רוטב באמצעות כף או מברשת.
מפזרים עלי נענע שנותרו ומגישים מיד.