תירס בגריל עם רוטב מיסו קוריאני חריף
תירס בגריל עם רוטב מיסו קוריאני חריף עשוי להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, מיץ מ 1 לימון, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: תירס בגריל עם חמאת מיסו פיקנטית, סטייקים צלויים בסגנון קוריאני עם רוטב כוסברה חריף, ו סלמון בגריל עם רוטב פלפל חריף קוריאני צ'ילה.
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
בעוד הגריל מתחמם, לשלב מיסו, gochujang, מיונז, מיץ לימון, חצי כוסברה, וחצי בצל ירוק.
להקציף עד הומוגנית. תניח בצד.
מניחים תירס ישירות מעל הצד החם של האש. אם משתמשים בפחם גריל, תמשיכו לחשוף. אם משתמשים בגז, מכסים כאשר לא הופכים תירס. לבשל את התירס, מפנה כל דקה בערך עד שהוא חרוך היטב על כל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים תירס לקערה גדולה. מעיל עם רוטב באמצעות כף או מברשת.
מפזרים עם כוסברה הנותרים בצל ירוק.