קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
מגזין

תירס-בייקון כפית לחם עם עגבניות

תירס-בייקון כפית לחם עם עגבניות
מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חלב, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור ומחמם מראש ל 325 מעלות. מכינים את לחם הכף: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך בלבד; מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר בעזרת כף מחוררת ומשאירים את הטפטופים בתבנית. משמנים תבנית אפייה רדודה של 6 כוסות עם חלק מהטפטופים ואבק עם 2 כפיות קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מוסיפים את החלב לטפטופים שנותרו במחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקציפים ללא הרף, מוזגים בהדרגה את קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים 1 כפית מלח, סוכר קאיין. מנמיכים את האש ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את התירס, הבצל הירוק והבייקון; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מקציפים את הביצים במיקסר עד שהם חיוורים ורכים מאוד, כ -5 דקות; מוסיפים את אבקת האפייה. מערבבים רבע מהביצים המוקצפות לתערובת קמח התירס, ואז מקפלים בזהירות את השאר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה; אופים עד לתפוח וזהוב, כ-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מכינים את העגבניות: זורקים את העגבניות, שמן הזית ועשבי התיבול בקערה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מניחים בצד למשך 5 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
תנו ללחם הכף לנוח 10 דקות; מגישים עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
10
צילום: יונהי קים