תירס-בייקון כפית לחם עם עגבניות
מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חלב, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור ומחמם מראש ל 325 מעלות. מכינים את לחם הכף: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך בלבד; מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר בעזרת כף מחוררת ומשאירים את הטפטופים בתבנית. משמנים תבנית אפייה רדודה של 6 כוסות עם חלק מהטפטופים ואבק עם 2 כפיות קמח תירס.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מוסיפים את החלב לטפטופים שנותרו במחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מקציפים ללא הרף, מוזגים בהדרגה את קמח התירס שנותר.
מוסיפים 1 כפית מלח, סוכר קאיין. מנמיכים את האש ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את התירס, הבצל הירוק והבייקון; מסירים מהאש.
מקציפים את הביצים במיקסר עד שהם חיוורים ורכים מאוד, כ -5 דקות; מוסיפים את אבקת האפייה. מערבבים רבע מהביצים המוקצפות לתערובת קמח התירס, ואז מקפלים בזהירות את השאר.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה; אופים עד לתפוח וזהוב, כ-50 דקות.
מכינים את העגבניות: זורקים את העגבניות, שמן הזית ועשבי התיבול בקערה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מניחים בצד למשך 5 דקות לפחות.
תנו ללחם הכף לנוח 10 דקות; מגישים עם העגבניות.