תירס וסלט שעועית שחורה עם ויניגרט בזיליקום סיד נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לך לחנות ותביא גרידת ליים, כמון טחון, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו סלט אבוקדו, שעועית שחורה ותירס עם ויניגרט ליים כמון, שעועית שחורה, תירס, סלט פלפל אדום עם כוסברה סיד, ו סלט שעועית שחורה עם תירס, פלפלים אדומים, אבוקדו וליים-כוסברה ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לסלט: מחממים גז או גריל פחם. לקלף בחזרה את קליפות התירס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר את המשי ולהחליף את הקליפות. משרים את התירס במים קרים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
4
לנקז ולמקם על הגריל במשך 10 עד 15 דקות. מגניב לחלוטין ולהסיר את הקליפות. באמצעות סכין חדה, להסיר את גרעינים תירס. בקערה בינונית מערבבים יחד את התירס בגריל, שעועית שחורה, שעועית חומוס, פלפל ומנגו.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
תירס
פלפל
שעועית שחורה
מנגו
ציוד שתשתמש בו
גריל
סכין
קערה
5
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לשלב את גרידת ליים, מיץ ליים, חומץ בלסמי, בזיליקום, כמון. לאט להוסיף את השמן, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
מלח ופלפל
ויניגרט
מיץ ליים
גרידת ליים
באזיל!
כמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
יוצקים את הויניגרט על הסלט וזורקים היטב. מקררים במשך 1 שעה, וזורקים שוב, לפני ההגשה.