קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

תירס מוקרם

תירס מוקרם
גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, פלפל טחון, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מאפינס תירס מוקרם, תירס מוקרם, ו תירס מוקרם דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הסר את הגרעינים תירס: להגדיר אוזן של תירס על קרש חיתוך, ולעבוד מן עבה עד הסוף הצר, לחתוך 2 שורות של גרעינים. הפעל וחתך 2 או 3 שורות נוספות. המשך בדרך זו עד שכל הגרעינים הם את כל הקורים.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
לחלופין, השתמש מגרד תירס. הגדר את הקורים על תבנית אפייה מעוטרת כדי לשמור על הגרעינים עפים בכל מקום כאשר אתה מסיר את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לגרד את קלח לשחרר את החלב שמנת: לאחר שהסרת את הגרעינים, להחזיק קלח אחד מעל ערימת תירס על קרש חיתוך או תבנית אפייה, ולהשתמש בחלק האחורי של הסכין לשפשף על זה, הולך אחורה וקדימה, כדי לשחרר את חלב התירס pulpy. חזור עם כל האוזניים. הנוזל העמילני של חלב התירס מוסיף שמנת לליבות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מבשלים את התירס: במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 4 דקות, או עד שאלוט לרכך אבל הם לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את התירס, חלב תירס, מלח, פלפל, וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות, או עד הגרעינים הם מכרז ואת התירס נראה קרמי מעט מעובה. אם זה נראה יבש, מערבבים יותר שמנת או מים, 1 כף בכל פעם. תטעם ותוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם, מעוטר עשבי תיבול קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון