קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

תירס מוקרם

תירס מוקרם
גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, פלפל טחון, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מאפינס תירס מוקרם, תירס מוקרם, ו תירס מוקרם דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הסר את הגרעינים תירס: להגדיר אוזן של תירס על קרש חיתוך, ולעבוד מן עבה עד הסוף הצר, לחתוך 2 שורות של גרעינים. הפעל וחתך 2 או 3 שורות נוספות. המשך בדרך זו עד שכל הגרעינים הם את כל הקורים.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
לחלופין, השתמש מגרד תירס. הגדר את הקורים על תבנית אפייה מעוטרת כדי לשמור על הגרעינים עפים בכל מקום כאשר אתה מסיר את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לגרד את קלח לשחרר את החלב שמנת: לאחר שהסרת את הגרעינים, להחזיק קלח אחד מעל ערימת תירס על קרש חיתוך או תבנית אפייה, ולהשתמש בחלק האחורי של הסכין לשפשף על זה, הולך אחורה וקדימה, כדי לשחרר את חלב התירס pulpy. חזור עם כל האוזניים. הנוזל העמילני של חלב התירס מוסיף שמנת לליבות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מבשלים את התירס: במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 4 דקות, או עד שאלוט לרכך אבל הם לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את התירס, חלב תירס, מלח, פלפל, וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות, או עד הגרעינים הם מכרז ואת התירס נראה קרמי מעט מעובה. אם זה נראה יבש, מערבבים יותר שמנת או מים, 1 כף בכל פעם. תטעם ותוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם, מעוטר עשבי תיבול קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o