תירס מוקרם
גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, פלפל טחון, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מאפינס תירס מוקרם, תירס מוקרם, ו תירס מוקרם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את הגרעינים תירס: להגדיר אוזן של תירס על קרש חיתוך, ולעבוד מן עבה עד הסוף הצר, לחתוך 2 שורות של גרעינים. הפעל וחתך 2 או 3 שורות נוספות. המשך בדרך זו עד שכל הגרעינים הם את כל הקורים.
לחלופין, השתמש מגרד תירס. הגדר את הקורים על תבנית אפייה מעוטרת כדי לשמור על הגרעינים עפים בכל מקום כאשר אתה מסיר את הגרעינים.
לגרד את קלח לשחרר את החלב שמנת: לאחר שהסרת את הגרעינים, להחזיק קלח אחד מעל ערימת תירס על קרש חיתוך או תבנית אפייה, ולהשתמש בחלק האחורי של הסכין לשפשף על זה, הולך אחורה וקדימה, כדי לשחרר את חלב התירס pulpy. חזור עם כל האוזניים. הנוזל העמילני של חלב התירס מוסיף שמנת לליבות.
מבשלים את התירס: במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 4 דקות, או עד שאלוט לרכך אבל הם לא חומים.
מוסיפים את התירס, חלב תירס, מלח, פלפל, וחצי.
מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות, או עד הגרעינים הם מכרז ואת התירס נראה קרמי מעט מעובה. אם זה נראה יבש, מערבבים יותר שמנת או מים, 1 כף בכל פעם. תטעם ותוסיף עוד מלח ופלפל, אם תרצה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם, מעוטר עשבי תיבול קצוצים.