תירס מטוגן עם נקניק מעושן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: נקניק מעושן וכרוב מטוגן, נקניק מעושן ופריטטה תירס, ו נקניק מעושן מרק תירס.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים את הבצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, ונקניק מעושן בחמאה עד חם, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את התירס ומפחיתים את החום למדיום; מכסים ומבשלים עד שהתירס רך, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח מתובל, אבקת שום, אבקת בצל, מונוסודיום גלוטמט ופלפל; זורקים לשלב.
מרכיבים
2קרום: פירורי קרקר גרהם
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)454פלפל האבנרו
חבילת גרעיני תירס קפוא1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1
פלפל ירוק, קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1
בצל, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
כָּתֵף1
פלפל אדום, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת454פלפל האבנרו
נקניק מעושן, לחתוך לחתיכות 1 אינץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מונוסודיום גלוטמט (MSG, או משפר טעם מבטא)