קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תירס מתוק עם עגבניות מבושלות לאט

תירס מתוק עם עגבניות מבושלות לאט
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רקטות, אבקת אפייה, מיץ ליים, וחמאה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכונים דומים: עגבניות מבושלות לאט, תירס תאילנדי תירס מתוק Fritters, ו סרטנים & תירס מתוק fritters.

הוראות

1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מתבלים את העגבניות, מוסיפים קמצוץ סוכר וצולים במשך כ 40 דקות. זה ירכז את כל המתיקות והטעם הטבעי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
אם באמצעות תירס טרי, לקלף את הקליפות, לחתוך את הגרעינים עם סכין, ואז לבשל במים רותחים במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טריתירס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
ניקוז. לנפות את הקמח ואבקת אפייה לתוך קערה, מה שהופך באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הביצים, החלמונים וחצי מהחלב. לנצח עד חלקה, ואז בהדרגה להקציף את החלב והחמאה הנותרים. מקפלים את התירס, בצל אביב, צ ' ילי, מיץ ליים, פטה ועשבי תיבול. העונה, בהתחשב בפטה היא קצת מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים ושמן קל מחבת כבדה המבוססת על טיגון. זרוק 2-3 כפות ערמות של התערובת לתוך המחבת ומטגנים על חום בינוני במשך כ 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
העברה לתנור וחזור עם הבלילה הנותרת עושה על 1
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
הם ישמרו היטב ככה במשך כמה שעות, אם אתה רוצה לעשות אותם קדימה.
9
לסלט מערבבים את הזיתים, העשבים והרקטות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10
טפטוף עם שמן ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מגישים את החביתה עם סלט, חצאי עגבניות וקרם אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא