קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תירס מתוק עם עגבניות מבושלות לאט

תירס מתוק עם עגבניות מבושלות לאט
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רקטות, אבקת אפייה, מיץ ליים, וחמאה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכונים דומים: עגבניות מבושלות לאט, תירס תאילנדי תירס מתוק Fritters, ו סרטנים & תירס מתוק fritters.

הוראות

1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את העגבניות, מוסיפים קמצוץ סוכר וצולים במשך כ 40 דקות. זה ירכז את כל המתיקות והטעם הטבעי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
אם באמצעות תירס טרי, לקלף את הקליפות, לחתוך את הגרעינים עם סכין, ואז לבשל במים רותחים במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טריתירס טרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
ניקוז. לנפות את הקמח ואבקת אפייה לתוך קערה, מה שהופך באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הביצים, החלמונים וחצי מהחלב. לנצח עד חלקה, ואז בהדרגה להקציף את החלב והחמאה הנותרים. מקפלים את התירס, בצל אביב, צ ' ילי, מיץ ליים, פטה ועשבי תיבול. העונה, בהתחשב בפטה היא קצת מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מחממים ושמן קל מחבת כבדה המבוססת על טיגון. זרוק 2-3 כפות ערמות של התערובת לתוך המחבת ומטגנים על חום בינוני במשך כ 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לתנור וחזור עם הבלילה הנותרת עושה על 1
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הם ישמרו היטב ככה במשך כמה שעות, אם אתה רוצה לעשות אותם קדימה.
9
לסלט מערבבים את הזיתים, העשבים והרקטות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10
טפטוף עם שמן ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דַק-דַק-
11
מגישים את החביתה עם סלט, חצאי עגבניות וקרם אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון