מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רקטות, אבקת אפייה, מיץ ליים, וחמאה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכונים דומים: עגבניות מבושלות לאט, תירס תאילנדי תירס מתוק Fritters, ו סרטנים & תירס מתוק fritters.
הוראות
1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מתבלים את העגבניות, מוסיפים קמצוץ סוכר וצולים במשך כ 40 דקות. זה ירכז את כל המתיקות והטעם הטבעי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
3
אם באמצעות תירס טרי, לקלף את הקליפות, לחתוך את הגרעינים עם סכין, ואז לבשל במים רותחים במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
ניקוז. לנפות את הקמח ואבקת אפייה לתוך קערה, מה שהופך באר במרכז.
מוסיפים את הביצים, החלמונים וחצי מהחלב. לנצח עד חלקה, ואז בהדרגה להקציף את החלב והחמאה הנותרים. מקפלים את התירס, בצל אביב, צ ' ילי, מיץ ליים, פטה ועשבי תיבול. העונה, בהתחשב בפטה היא קצת מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
אבוקדו האס מעוך קלות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים ושמן קל מחבת כבדה המבוססת על טיגון. זרוק 2-3 כפות ערמות של התערובת לתוך המחבת ומטגנים על חום בינוני במשך כ 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה לתנור וחזור עם הבלילה הנותרת עושה על 1
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הם ישמרו היטב ככה במשך כמה שעות, אם אתה רוצה לעשות אותם קדימה.
9
לסלט מערבבים את הזיתים, העשבים והרקטות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
חזה עוף רוטיסרי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10
טפטוף עם שמן ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מגישים את החביתה עם סלט, חצאי עגבניות וקרם אבוקדו.