קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

תנור הולנדי-בקר מטוגן וירקות קיץ

תנור הולנדי-בקר מטוגן וירקות קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הולנדי בקר מטוגן בתנור וירקות קיץ. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך עור דק תפוחי אדמה 1 ב. רחב, עלי רוזמרין, תירס אוזניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: בקר בתנור הולנדי, תבשיל בקר הולנדי, ו צלי בתנור מטוגן עם ירקות.

הוראות

1
בבית
2
הכן בשר בקר: בקערה, לשלב שום, רוזמרין, שמן, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. לשפשף על כל בשר לארוז בשקית פלסטיק resealable. להירגע עד 2 ימים, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הכן ירקות: לשים עגבניות, תירס, ובצל בשקית ניילון resealable ושעועית ירוקה וקישואים באחר; להירגע עד 2 ימים. אל תרגיז תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
במחנה
5
הגדר אש לבישול הולנדי למעלה ולמטה (ראה" כיצד להשתמש בתנור הולנדי, " להלן). שים 4-6-qt. מחנה ברזל יצוק תנור הולנדי במקום, להוסיף חמאה, ולהמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הוסף בשר בקר; לבשל עד השחמה על הצד התחתון, 10 דקות. הפוך את הבשר, להוסיף 2 מרק כוסות, לכסות, ולסדר גחלים על גבי סיר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הוסף דלק עכשיו וכל 30 דקות (ראה "להתחיל לבשל," להלן) ומבשל 1 שעה.
8
הפוך בשר, להוסיף 1 מרק כוס, ירקות עם תירס, תפוחי אדמה; לבשל, מכוסה, 1 שעה. להפוך בשר ותירס, להוסיף שעועית וקישואים, ויותר מרק אם הסיר מתייבש; לבשל, מכוסה, עד הבשר הוא רך מאוד, 15 עד 30 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
כיצד להשתמש בתנור הולנדי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
הכן את האש. אם יש לך מדורה הולכת, להעביר כל חתיכות גדולות של עץ עדיין בוער בצד וליישר את הגחלים הלוהטות שלך כדי להתאים את הגודל של התנור ההולנדי. אם אתר המחנאות אינו מאפשר שריפות עץ, לשרוף 50 בריחים פחם עד שהם בעיקר אפורים, 10 עד 15 דקות, ולהתפשט לשכבה אפילו בגודל של התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
תכינו את התנור. עבור מתכונים רבים, אתה פשוט להגדיר את התנור ההולנדי על גבי גחלים חמות ("בישול חום תחתון"). אבל יש זמנים שבהם תצטרך לחמם גם את החלק העליון וגם את החלק התחתון של התנור. רק לגרד כמחצית הגחלים לצד ולארגן את השאר במעגל בגודל של הקצה החיצוני של התנור ההולנדי. הגדר את התנור על גבי מעגל הגחלים, ולאחר מכן ערימת את שאר הגחלים על גבי המכסה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
תתחיל לבשל. הרם את מכסה התנור ההולנדי מדי פעם כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגדיל את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 6 עד 10 בריחים חדשים או יותר גחלים עץ (מאותו עץ עדיין בוער שעברת לצד האש שלך) כל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®