תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הולנדי בקר מטוגן בתנור וירקות קיץ. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך עור דק תפוחי אדמה 1 ב. רחב, עלי רוזמרין, תירס אוזניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: בקר בתנור הולנדי, תבשיל בקר הולנדי, ו צלי בתנור מטוגן עם ירקות.
הוראות
1
בבית
2
הכן בשר בקר: בקערה, לשלב שום, רוזמרין, שמן, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. לשפשף על כל בשר לארוז בשקית פלסטיק resealable. להירגע עד 2 ימים, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
הוסף דלק עכשיו וכל 30 דקות (ראה "להתחיל לבשל," להלן) ומבשל 1 שעה.
8
הפוך בשר, להוסיף 1 מרק כוס, ירקות עם תירס, תפוחי אדמה; לבשל, מכוסה, 1 שעה. להפוך בשר ותירס, להוסיף שעועית וקישואים, ויותר מרק אם הסיר מתייבש; לבשל, מכוסה, עד הבשר הוא רך מאוד, 15 עד 30 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
הכן את האש. אם יש לך מדורה הולכת, להעביר כל חתיכות גדולות של עץ עדיין בוער בצד וליישר את הגחלים הלוהטות שלך כדי להתאים את הגודל של התנור ההולנדי. אם אתר המחנאות אינו מאפשר שריפות עץ, לשרוף 50 בריחים פחם עד שהם בעיקר אפורים, 10 עד 15 דקות, ולהתפשט לשכבה אפילו בגודל של התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
תכינו את התנור. עבור מתכונים רבים, אתה פשוט להגדיר את התנור ההולנדי על גבי גחלים חמות ("בישול חום תחתון"). אבל יש זמנים שבהם תצטרך לחמם גם את החלק העליון וגם את החלק התחתון של התנור. רק לגרד כמחצית הגחלים לצד ולארגן את השאר במעגל בגודל של הקצה החיצוני של התנור ההולנדי. הגדר את התנור על גבי מעגל הגחלים, ולאחר מכן ערימת את שאר הגחלים על גבי המכסה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
תתחיל לבשל. הרם את מכסה התנור ההולנדי מדי פעם כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגדיל את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 6 עד 10 בריחים חדשים או יותר גחלים עץ (מאותו עץ עדיין בוער שעברת לצד האש שלך) כל 30 דקות.