תנור שמנת-מקרוני וגבינה למעלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כיריים שמנת מקרוני וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, גבינת צ'דר, גבינת שמנת 3 פחות שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כיריים שמנת מקרוני וגבינה למעלה, כיריים ללא רביכה שמנת מקרוני וגבינה למעלה, ו כיריים-מקרוני וגבינה למעלה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, מניחים קמח, מלח ופלפל בסיר גדול.
מוסיפים חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. טיפת גבינת שמנת על ידי כפית תמיס לתוך תערובת חלב; להביא לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; להרתיח 2 דקות או עד עבה גבינת שמנת נמס, ערבוב מדי פעם. מערבבים חרדל, ווסטרשייר, ושום; מבשלים 1 דקה.
מוסיף גבינת צ ' דר, ערבוב עד גבינה נמסה.
מערבבים פסטה ורוטב גבינה בקערה גדולה; לזרוק היטב.