תנין ברוטב שום-יין
תנין ברוטב שום יין דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 309 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . . גשו לסופר וקנו בשר תנין, יין, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו עוף שום ברוטב יין לבן, לאכול את זה: שרימפס ביין לבן ורוטב שום, ו סטייק צלע עם רוטב יין שום (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק קוביות תנין עם מיץ ליים, לכסות, ומקרר במשך 1 שעה כדי להשרות.
לסחוט כל נוזל עודף של תנין ולמקם לתוך קערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, ואז זורקים עם מספיק קמח למעיל.
הסר תנין, לנער את עודף קמח, ולהניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
להוסיף תנין, ומבשלים עד המשרד אטום, 5 עד 6 דקות.
מניחים תנין לתוך צלחת הגשה, ואז לשפוך יין למחבת ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
יוצקים רוטב על תנין כדי לשרת.