קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

תערובת חטיף חמאת בוטנים-גרהם

תערובת חטיף חמאת בוטנים-גרהם
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים-גראהם חטיף לערבב. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 30. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזים, תמצית ונילן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו בטי קרוקר ריס של חמאת בוטנים & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם חמאת בוטנים ציפוי, חמאת בוטנים גרהם קרקר פאי, ו עוגיות חמאת בוטנים גרהם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שלב את הדגנים והאגוזים בקערה גדולה. בסיר כבד גדול על אש נמוכה ממיסים את השוקולד צ ' יפס, חמאת הבוטנים והחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
3
יוצקים מעל תערובת הדגנים וזורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
4
מניחים את סוכר הקונדיטורים בשקית גדולה; מוסיפים תערובת דגנים. סגור את התיק ולנער למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
מורחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)