תערובת חטיף שוקולד ללא גלוטן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מיקס חטיף שוקולד ללא גלוטן. מתאים ל-24 ומחירו 55 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . אם יש לכם קקאו, קוקוס, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תערובת חטיף גורים: הפוך אותו ללא חלב, ללא גלוטן וללא אגוזים , תערובת חטיף ללא גלוטן ותערובת חטיף חג ללא גלוטן .
הוראות
בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל מערבבים את הדגנים, הקשיו והבננה צ'יפס. בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, ממיסים חמאה.
מוסיפים את הקוקוס, הדבש, הקקאו, התמצית והקינמון; מערבבים עד לתערובת אחידה.
יוצקים על תערובת הדגנים ומערבבים לציפוי.
מיקרוגל, ללא כיסוי, על גבוה למשך 4 דקות, תוך ערבוב כל דקה.
מורחים על נייר שעווה לצינון. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.