תערובת ירקות מוקפץ
תערובת ירקות מוקפץ עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם זנגביל עבה, נבטי שעועית מונג, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תערובת ירקות מוקפץ, איך לבשל: צ'ופ סואי, סיני אהוב מערבבים מטוגן ירקות מעורבים, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה עם זנגביל.
מוסיפים את נבטי השעועית ומבשלים במשך 5 שניות; לנקז ולהשליך את הג ' ינג ' ר. יש לשטוף את נבטי שעועית ולנקז שוב.
לחמם ווק מעל חום גבוה במשך 45 שניות.
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הווק. מערבבים את המלח והשום ומבשלים 10 שניות.
מוסיפים את הגזר ומטגנים במשך 2 1/2 דקות.
מוסיפים את המלפפון, ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את נבטי השעועית ומערבבים במשך 10 שניות. כבה את החום ומערבבים בשמן השומשום.