קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

תערובת רוטב איטלקית

תערובת רוטב איטלקית
תערובת רוטב איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. . גשו לסופר וקנו אורגנו, בזיליקום, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו תערובת רוטב ראנץ תוצרת בית, רוטב איטלקי II, ו רוטב איטלקי דל שומן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את מלח השום, אבקת בצל, סוכר, אורגנו, פלפל, טימין, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח סלרי ומלח רגיל. לאחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצלאבקת בצל
מלח שוםמלח שום
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
סוכרסוכר
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כדי להכין רוטב, להקציף יחד 1/4 כוס חומץ לבן, 2/3 כוס שמן קנולה, 2 כפות מים 2 כפות של תערובת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
שמן קנולהשמן קנולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף