תערובת שעועית מרק בסיסית
גשו לסופר וקנו פלפל, שעועית, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית נסו בשר חזיר בסיסי ומרק שעועית, מרק עוף בסיסי, ו מרק עוף בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תערובת שעועית יבשה, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה. מחלקים את תערובת שעועית לתוך 5 חלקים שווים (על 2 1/2 כוסות כל), ומניחים במיכלים אטומים.
כדי להכין תערובת תבלינים, לשלב את המלח ואת 6 החומרים הבאים (מלח דרך עלי דפנה) בקערה. מחלקים תערובת תבלינים לתוך 5 חלקים שווים.
מניחים במיכלים אטומים קטנים.
כדי להכין את המרק, למיין ולשטוף 1 תערובת שעועית מיובשת חלק, ומניח בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
שלב את תערובת שעועית סחוט, 8 כוסות מים, ואת חזיר הוק בתנור הולנדי גדול; להביא לרתיחה.
הוסף 1 תערובת תבלינים מנות, בצל ועגבניות. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 שעות. לחשוף; לבשל 1 שעה. להשליך עלה דפנה.
הסר בשר מעצמות; לגרוס בשר עם 2 מזלגות. להחזיר בשר למרק.