קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

תפו " א-קאשה קניש

תפו
צריך תוספת טבעונית? קניש תפוחי אדמה-כוסמת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חרדל חריף, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (A/K / A קנישים תפוחי אדמה בדרך הקלה), קניש תפוחי אדמה, ו קניש-מילוי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל עם שלב אחר שלב שלנו קניש איך לעשות.
1
שים את הקמח במעבד מזון, ואז דופק כשאתה שופך את שמן הזית דרך צינור ההזנה. לגרד את הצדדים של המעבד ואת הדופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
ממיסים 1 כפית מלח בסודה וחומץ בכוס מדידה נוזלית. דופק כמו שאתה שופך את הנוזל דרך צינור ההזנה, 20 עד 30 שניות. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש עד חלקה. לשטח לתוך דיסק אפילו, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
חומץחומץ
בצקבצק
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מבשלים עד מכרז, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ומחית גס בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל, שום ו 1 כפית מלח. מכסים ומבשלים על 5 דקות; לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
5
בינתיים, לשלב את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת כוסמת בסיר קטן על חום בינוני גבוה לבשל עד קלוי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קאשהקאשה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים 1 3/4 כוסות מים 1 כפית מלח. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל עד המים נספגים, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף לקערה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיף את הבצלים ומחית.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
הסר את הבצק מהמקרר 30 דקות לפני ביצוע הקניש. מחממים התנור ל 375 מעלות f; מברשת קלות תבנית אפייה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
הפוך את הקניש; מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים 30 דקות; מברשת עם שמן זית ולהמשיך לאפות עד הזהב, 25 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
12
צילום: אנדרו מקאול