צריך תוספת טבעונית? קניש תפוחי אדמה-כוסמת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חרדל חריף, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (A/K / A קנישים תפוחי אדמה בדרך הקלה), קניש תפוחי אדמה, ו קניש-מילוי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל עם שלב אחר שלב שלנו קניש איך לעשות.
1
שים את הקמח במעבד מזון, ואז דופק כשאתה שופך את שמן הזית דרך צינור ההזנה. לגרד את הצדדים של המעבד ואת הדופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
ממיסים 1 כפית מלח בסודה וחומץ בכוס מדידה נוזלית. דופק כמו שאתה שופך את הנוזל דרך צינור ההזנה, 20 עד 30 שניות. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש עד חלקה. לשטח לתוך דיסק אפילו, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
חומץ
בצק
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
עטיפת פלסטיק
1
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מבשלים עד מכרז, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ומחית גס בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל, שום ו 1 כפית מלח. מכסים ומבשלים על 5 דקות; לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
מלח
5
בינתיים, לשלב את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת כוסמת בסיר קטן על חום בינוני גבוה לבשל עד קלוי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קאשה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים 1 3/4 כוסות מים 1 כפית מלח. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל עד המים נספגים, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף לקערה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיף את הבצלים ומחית.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
הסר את הבצק מהמקרר 30 דקות לפני ביצוע הקניש. מחממים התנור ל 375 מעלות f; מברשת קלות תבנית אפייה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
הפוך את הקניש; מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
אופים 30 דקות; מברשת עם שמן זית ולהמשיך לאפות עד הזהב, 25 עד 35 דקות יותר.