תפו " א-קאשה קניש
צריך תוספת טבעונית? קניש תפוחי אדמה-כוסמת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חרדל חריף, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (A/K / A קנישים תפוחי אדמה בדרך הקלה), קניש תפוחי אדמה, ו קניש-מילוי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
התחל עם שלב אחר שלב שלנו קניש איך לעשות.
שים את הקמח במעבד מזון, ואז דופק כשאתה שופך את שמן הזית דרך צינור ההזנה. לגרד את הצדדים של המעבד ואת הדופק שוב.
ממיסים 1 כפית מלח בסודה וחומץ בכוס מדידה נוזלית. דופק כמו שאתה שופך את הנוזל דרך צינור ההזנה, 20 עד 30 שניות. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש עד חלקה. לשטח לתוך דיסק אפילו, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מבשלים עד מכרז, 20 עד 30 דקות.
מסננים ומחית גס בקערה גדולה.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, שום ו 1 כפית מלח. מכסים ומבשלים על 5 דקות; לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, 15 עד 20 דקות יותר.
בינתיים, לשלב את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת כוסמת בסיר קטן על חום בינוני גבוה לבשל עד קלוי, כ 4 דקות.
מוסיפים 1 3/4 כוסות מים 1 כפית מלח. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל עד המים נספגים, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף לקערה עם תפוחי אדמה.
הסר את הבצק מהמקרר 30 דקות לפני ביצוע הקניש. מחממים התנור ל 375 מעלות f; מברשת קלות תבנית אפייה עם שמן זית.
הפוך את הקניש; מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה.
אופים 30 דקות; מברשת עם שמן זית ולהמשיך לאפות עד הזהב, 25 עד 35 דקות יותר.