תפוז-רוזמרין עוף
עוף כתום רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, תפוז, רוזמרין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוזמרין-עוף כתום, עוף רוזמרין כתום, ו תפוז-רוזמרין עוף (מתכונים דומים).
הוראות
קליפת באח ממחצית התפוז כדי למדוד 2 כפיות.
מערבבים קליפת תפוז, חמאה, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה קטנה. (מילואים הנותרים כתום חצי לשימוש נוסף.)
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף חצי תערובת חמאה תחת עור משוחרר. לשפשף את תערובת החמאה שנותרה על פני השטח של עוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים חתיכות כתומות בחלל.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מדף קטן מצופה ספריי בישול.
מניחים מתלה בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך
בואו לעמוד 15 דקות. להיפטר מהעור.