תפוח Sabzi (תפוח מבושל בתבלינים מתונים עם קוקוס)
גשו לסופר וקנו ליבות תפוחים הוסרו, מים, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חזיר מהיר עם תבלינים מתונים, כרובית וסאבזי תפוחי אדמה עם תבלינים, ו מרק דלעת עם תפוח ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי החרדל השחורים ואת גרם שחור מפוצל. מערבבים עד שהם פופ, על 1 דקה.
מוסיפים את עלי הקארי וזזים הצידה כשהם מתזים. מערבבים עד ריחני, על 10 שניות.
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך אבל לא השחמה על 4 דקות.
מוסיפים את הקוקוס, צמרמורות ירוקות, אבקת צ ' יל, כורכום וכוסברה. מערבבים כדי לצפות את הקוקוס עם תבלינים ושמן.
מוסיפים את התפוחים, המלח והמים. מערבבים לשלב. מכסים במכסה ומאפשרים לבשל עד התפוח הוא רך, על 15 דקות.
משמש כצד לארוחה צמחונית הודית.