תפוח-אגוז בטטות
תפוחי אדמה מתוקים תפוח-אגוז הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוחים, מטעים חתיכות אגוז, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בטטות חמוציות-אגוז, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם Streusel אגוז, ו חמש-Spice זיגוג תפוחי אדמה מתוקים עם טופי אגוז.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
לזרוק תפוחים עם מיץ תפוחים וקינמון עד מצופה באופן שווה; כפית על תפוחי אדמה מתוקים. כיסוי.
אופים ב 191° במשך 45 דקות. לחשוף; מפזרים אגוזי מלך.
אופים 15 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה מתוקים במכרז.