תפוח אדמה ז'קט עם בייקון, פטריות, רוטב פלפל
תפוחי אדמה ז'קט עם בייקון, פטריות, רוטב פלפל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו בייקון, ראסט, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייקים עם רוטב פטריות ופלפל, ו פלפל קרוסט Sirloin העליון עם רוטב שמנת פטריות.
הוראות
תפוחי אדמה: מחממים התנור ל 375 מעלות f. זין תפוחי אדמה עם מזלג ואופים עד רך, על 1 שעה.
בייקון לטגן, להוסיף פטריות כפתור ומבשלים עד חום זהוב.
יוצקים ברנדי תחילה לתוך כוס מדידה (לבטיחות) ולאחר מכן לתוך המחבת בזהירות להצית עם התאמה ארוכה. אחרי שהאלכוהול נשרף והלהבה מתה, מערבבים את הגרגרים. מערבבים את השמנת וחום דרך, בלי רותחים. מלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים תפוחי אדמה אפויים פתוחים. מעל כל אחד עם כפית של חמאה, ולאחר מכן לכסות בנדיבות עם רוטב.