קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

תפוח - בייקון בטטות

תפוח - בייקון בטטות
תפוחי אדמה מתוקים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. 131 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי את אוסקר מאייר, תבחרי בייקון הודו לא מבושל, תפוחים, בטטות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תפוחי אדמה מתוקים מייפל עם תפוח ובייקון, תפוח ובייקון ממולאים בטטות, ו תפוח בייקון ממולא בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים בצל ובייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 7 עד 8 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מוסיפים תפוחים, מיץ תפוחים וקינמון; מערבבים קלות. למעלה עם תערובת בצל; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
אופים 40 דקות. לחשוף; למעלה עם אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים 15 דקות. או עד תפוחי אדמה הם במכרז ואת רוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות