תפוח-ברי צמה עם שקדים
צמה תפוח-ברי עם שקדים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך מקל מרגרינה, גבינת ברי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טורקיה, חמוציות, ברי סהר צמה, ברי עם שקדים, ו ריזוטו כרובית עם ברי ושקדים.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף תפוחים; לטגן 10 דקות.
להוסיף 1/4 כוס סוכר חום; לבשל 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים שקדים.
רול בצק לתוך מלבן 15 x 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מורחים תערובת תפוחים לאורך מרכז הבצק.
הסר קליפה מגבינה; קובייה. מסדרים גבינה על גבי תערובת תפוחים. הפוך חתכים אלכסוניים, 1 1/2 סנטימטרים זה מזה, בצדדים מנוגדים של מילוי בתוך 1/2 אינץ ' של מילוי. מקפלים רצועות לסירוגין מעל מילוי מכל צד, חופפים בזווית. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1/4 כוס סוכר חום וקמח בקערה בינונית; לחתוך ב 1 כף חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד בשילוב.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב.