תפוח-דבש מקלות תיפוף
אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, גרידת לימון, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו דבש סויה עוף ומקלות תיפוף, מקלות תיפוף ברביקיו דבש בגריל, ו דבש-סויה עוף ומקלות תיפוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. הגדר מתלה תיל על תבנית אפייה מעוטרת.
שים את מקלות התיפוף על המדף ואת העונה שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
אופים 30 דקות; להפוך את מקלות התיפוף ולהמשיך לאפות עד זהב פריך, על 30 דקות יותר.
בינתיים, להפוך את הרוטב: להביא את מיץ התפוחים, חומץ, רוטב סויה, דבש, גרידת לימון, פתיתי פלפל אדומים וקמצוץ של מלח כדי רתיחה גבוהה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים עד הרוטב הוא syrupy ומצפה את הגב של כף, 20 עד 25 דקות. הניחו בצד עד שהעוף יהיה מוכן.
מערבבים את זרעי שומשום לתוך הרוטב, אם שימוש, וחמים על חום בינוני, במידת הצורך.
מעבירים את העוף לקערה גדולה.
מוסיפים את הרוטב והחמאה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את העוף למגש ולטפטף עם כל רוטב שנותר מהקערה.