תפוח דלעת גאלט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בורבון, מלח, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. נסו תפוח-דלעת גאלט, תפוח דלעת גאלט, ו גאלט דלעת מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתגלגלים לסבב גדול ב-1/8. עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
2
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בקלף ומקררים עד למילוי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מחממים תנור ל-375 עם מתלה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הניחו פרוסות דלעת על תבנית אפייה משומנת. צלי, פונה פעם אחת, עד מכרז כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מערבבים תפוחים, תבלינים, מלח, קמח, שניהם סוכרים, ובורבון עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
תפוח
תבלינים
קמח לכל מטרה
מלח
6
להוסיף דלעת ולזרוק רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
7
יוצקים מילוי תפוח למרכז הבצק, ומשאירים 1 1/2-in. גבול. מקפלים קצוות על פירות, ומאפשרים לבצק להתקפל תוך כדי תנועה. טובלים מברשת מאפה במים ומברשת מקופלת קצוות הבצק.