קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-דלעת גאלט

תפוח-דלעת גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח דלעת גאלט. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ לימון, מלח, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תפוח דלעת גאלט, גאלט דלעת מתובל, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, אגוזי פקאן, סוכר מגורען, קיצור ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
פקאניםפקאנים
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הביצה ו 1 כף מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר קלף משוריין. קו גיליון אפייה מעוטר עם קלף ומעיל עם ספריי בישול. לקלף בעדינות את הסדין העליון של הקלף המכסה את הבצק, ולאחר מכן להפוך את הבצק על תבנית האפייה. לקלף את פיסת הקלף העליונה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
לטאטא את הדלעת, שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר מגורען, חלמון הביצה, קמח, וניל, קינמון, זנגביל, ציפורן ומלח בקערה גדולה עד חלקה. מקלפים את התפוחים וחתיכה דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
ונילוניל
תפוחתפוח
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להעביר לקערה נפרדת ולזרוק עם הנותרים 2 כפות סוכר מגורען ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את תערובת הדלעת על מרכז הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מסדרים את התפוחים במעגלים קונצנטריים על גבי תערובת הדלעת. השתמש בקלף כדי להרים את קצה הבצק ולקפל מעל המילוי; קפלים לפי הצורך. מקררים לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
תפוחתפוח
מורחיםמורחים
בצקבצק
4
הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור; מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מברישים את הקרום עם הביצה המוכה ומפזרים סוכר turbinado. מנקדים את המילוי עם החמאה, ולאחר מכן להגדיר את תבנית האפייה עם גאלט ישירות על גבי גיליון אפייה חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
חמאהחמאה
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לטאטא את ריבת משמש ו 1 כפית מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוציאים את הגלט מהתנור, מברישים את התפוחים בתערובת הריבה בעודם חמים ומפזרים פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
תפוחתפוח
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן להתקרר מעט על תבנית האפייה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
צילום: ג ' וני מילר

מרכיבים

2תפוחים פריכים (כגון Braeburn, אימפריה או זהב טעים)תפוחים פריכים (כגון Braeburn, אימפריה או זהב טעים)12 כפיות אבקת שוםריבת משמשריבת משמש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת טהורה משומרדלעת טהורה משומר1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה, בתוספת 1 ביצה מוכה עבור צחצוחחלמון ביצה, בתוספת 1 ביצה מוכה עבור צחצוח1אוראו ממולאים כפוליםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1צביטהקמצוץ של ציפורן טחוןקמצוץ של ציפורן טחון0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קצוצים, בתוספת יותר לזריפתאגוזי פקאן קצוצים, בתוספת יותר לזריפת1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות10שרימפס וורידיםסוכר Turbinado, עבור זליפהסוכר Turbinado, עבור זליפה12 כפיות אבקת שוםחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קיצור ירקות קרקיצור ירקות קר