תפוח ועור פירות פטל
תפוח ועור פירות פטל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו עור פירות וניל פטל, עור פירות אפרסק פטל, ו תפוח קינמון פרי עור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 77° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה rimmed עם מחצלת אפיית סיליקון ולמקם על משטח עבודה שטוח; להפריש.הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית; להפריש.
מניחים את כל החומרים בבלנדר להתמזג על גבוה עד שיש לך פירה חלקה מאוד, על 1 דקה.
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הקערה, ולאחר מכן לגרד מרית גומי על פני השטח הפנימי של המסננת לדחוף את פירה דרך עד רק זרעים להישאר.
הסר את המסננת ולהשליך את הזרעים.
להעביר את פירה למיכל עם זרבובית או להחזיר אותו לכד בלנדר ניקה ומיובש.לאט לאט לשפוך את פירה על מחצלת האפייה, התחקות החלק הפנימי של הגבול הצבעוני כדי ליצור מלבן. (אם מחצלת האפייה שלך אין גבול, להשאיר גבול 1 אינץ ' מהקצה.)
יוצקים את הפורה הנותרת בתוך גבולות המלבן בתבנית זיגזג (לא יוצקים את כל זה באמצע מחצלת האפייה). באמצעות מרית גומי, לדחוף את פירה כדי לכסות כל חלקים ריקים בתוך המלבן (פני השטח לא יהיה אפילו). שמירה על תבנית האפייה על משטח העבודה, לתפוס את הקצוות של הסדין—לחיצה על הגבול החשוף של מחצלת האפייה עם האגודלים שלך—בעדינות לנער קדימה ואחורה כדי אפילו את פני השטח של פירה, סיבוב גיליון אפייה רועד לפי הצורך.
מניחים בתנור ואופים עד פני השטח של עור הפרי הוא דביק מעט למגע, אבל, כאשר נלחץ בכמה מקומות שונים, אצבע לא משאיר חריץ, על 6 עד 7 שעות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, הנח על מתלה תיל, ותן להתקרר לחלוטין.מניחים בצד גיליון באורך 16 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. החל בקצה אחד קצר של עור פירות מקורר, למשוך אותו מן מחצלת אפייה ולהעביר אותו אל הנייר. באמצעות מספריים מטבח נקיים, לחתוך את עור הפרי ונייר כדי ליצור רצועות בגודל הרצוי, צורות, או חתיכות לגלגל, נייר וכל (כדי למנוע דבק). לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.