תפוח מקורמל-פאי פקאן עם קלבדוס
עוגת תפוחים-פקאן מקורמל עם קלבדוס היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. לך לחנות ותביא קלבדוס, סוכר, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סוכר מתובל ועוגות תפוחים מקורמלים עם קרם קלבדוס, קרמל-עוגת תפוחים פקאן, ו טארט אפל וקלבדוס (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 7 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
להעביר לצלחת ולתת מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
במחבת nonstick גדולה, להמיס 4 כפות של החמאה עם הסוכר מעל חום גבוה.
מוסיף את התפוחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, 12 עד 14 דקות.
מוסיפים את הקלבדוס ומבשלים עד שהתאדה.
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר החום עם סירופ תירס, קמח וחמאה מותכת מקורר להכות עד חלקה. מקציפים את הביצים והוניל.
כפית את התפוחים מקורמלים לתוך קליפות פאי בריזה Pte ויוצקים את פודינג על גבי. לפזר את פקאן על רפרפת, קלות לחיצה עליהם.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 1 שעה, או עד הקרום הם זהובים ואת פודינג מוגדר. מכסים את הקרום באופן רופף עם נייר אם הם חומים מהר מדי.
תן לפשטידות להתקרר על מתלה תיל לפני חיתוך לתוך טריזים.
הפוך קדימה: הפשטידות ניתן בקירור בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.