תפוח-נקניק פרנץ ' טוסט
תפוח-נקניק פרנץ ' טוסט דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 9. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, נקניקיית חזיר בתפזורת, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניקיות ואפיית פרנץ ' טוסט תפוחים, טוסט קינמון קראנץ 'מצופה מצופה תפוח ממולא פרנץ' טוסט, ו טוסט קינמון קראנץ 'מצופה מצופה תפוח ממולא פרנץ' טוסט.
הוראות
במחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים תפוחים למחבת; מכסים ומבשלים 3-5 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה מקציפים קלות את הביצים, החלב, הסירופ ואגוז המוסקט עד לאיחוד. ב משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה, מסדרים מחצית מהלחם. למעלה עם הנקניקיה, התפוחים והלחם שנותר.
יוצקים תערובת ביצים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 45-50 דקות או עד שהביצים מתייצבות והלחם מזהיב.