תפוח, סלק וסלט אבוקדו
תפוח, סלק וסלט אבוקדו נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חרדל, סיידר תפוחים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וסלק, סלט סלק אבוקדו פשוט, ו סלט אבוקדו, סלק וכתום.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לשטוף סלק, ולמקם בתבנית אפייה עם 1/4 כוס מים. מכסים ואופים במשך 1 שעה או עד למכרז.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
מקציפים יחד את סיידר תפוחים, חומץ, שמן, מלח, פלפל, חרדל וזרע סלרי.
לקלף ולפרוס את הסלק, לשלב עם ויניגרט ומקרר לפחות חצי שעה.
מחלקים את הירקות בין ארבע צלחות סלט.
סלק ניקוז, ורוטב מילואים. דקורטיבי לארגן חופפים שכבות של סלק, בצל, תפוח, אבוקדו על הירוקים.
מפזרים על האגוזים, ומגישים מיד.