תפוח עקף Kahlua וקינוח שמנת
תפוח עקף Kahluan וקינוח שמנת דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 173 גרם של שומן, וסך הכל 3950 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם עוגת מזון מלאכים, סוכר חום, קלואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גלידה, קפה וקינוח קלואה, קרמל עקף גלידה קינוח, ו קינוח קלואה ללא גלוטן.
הוראות
אופציונלי אבל כל כך שווה את זה: טוסט פקאן במחבת במשך כמה דקות כדי לשחרר את השמנים ולעשות אותם ממש טעים! הם נעשים כאשר אתה יכול להתחיל להריח אותם.
מוסיפים חמאה למחבת ומוסיפים פרוסות תפוח (מקולפות או לא מסולפות) וצימוקים אם משתמשים.
מטגנים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
מוסיפים סוכר חום, קינמון ופקאנים שמורים ומבשלים רק עד שהתפוחים מגיעים לרכות הרצויה.בינתיים, לחתוך עוגה לתוך 8 פרוסות בעובי 1 אינץ ' או לפי הצורך. תהיה לך עוגה שנותרה-כמה חבל!באמצעות עוגת בצק מברשת מאפה עם kahlua באמצעות כ 1/2 כפית לכל חתיכה - או יותר אם תרצה בכך.Beat שמנת, מנופה אבקת סוכר, תמצית בקערה מקוררת עד פסגות נוקשות טופס. אל תפרזי! (תקבל תוצאות מצוינות אם תניח את הקערה ואת המקפיא במשך כ -20 דקות לפני השימוש בהם. כמו כן ודא כי הקרם שלך הוא קר מאוד. אני אפילו לשים את הסוכר מנופה ואת תמצית במקרר כדי להירגע!).עוגת פאונד העליון עם ציפוי תפוח חם ולאחר מכן מנה של קצפת טרי.
מפזרים פקאנים נוספים (קצוצים, שבורים או חצאים) לקישוט אם תרצה בכך.תהנו!