תפוח-פאי פטל
פאי תפוחים-פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קינמון, כל מה שאתה קרום עוגה קלאסי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מאפה לפי ההוראות, פועם ב 2 כפות. סוכר עם קמח ומלח. טופס בצק לתוך 2 דיסקים. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 204°; מתלה מקום בשליש התחתון של התנור. קו גיליון אפייה עם נייר. הפוך מילוי: בקערה, לזרוק יחד תפוחים, פטל, גרידת לימון ומיץ, טפיוקה, וניל, קינמון וסוכר 1/2 כוס.
מרדדים כל דיסק בצק למעגל 12 אינץ'.
העבר 1 לצלחת פאי 9 אינץ'. קצוות קצוות. כפית במילוי.
הנח דיסק שני מעל מילוי. קצוות קצוצים, משאיר אוברנג 1 אינץ'. מקפלים קצוות העליון תחת; crimp לאטום.
פתחי אוורור למעלה. מברשת קלה קרום עם ביצה מוכה; מפזרים 2 כפות. סוכר.
מניחים על גיליון אפייה; אופים עד מילוי בועות וקרום זהוב, על 1 שעה.