תפוח פקאן מלית
מילוי פקאן תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 371 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחים, פקאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: תפוח פקאן מלית, תפוח, חמוציות ופקאן מלית, ו תפוח, נקניק ופקאן מלית.
הוראות
מניחים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית, מרווה וקניוני טימין. כמו השמן מחמם את עשבי תיבול יהיה crackle ומטגנים, יציקת השמן.
הסר את המרווה ואת הקורנית ולהניח בצד על מגבת נייר כדי לנקז - אלה יכולים להיות כמו קישוט,אם תרצה.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות עד קרמל. מתבלים במלח ופלפל.
הסר בצל מחבת ולהוסיף תפוחים. תמחץ את הפקאן ותוסיף למחבת.
מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך ומתבלים במלח ופלפל. לטגן בעדינות עד פקאן קלויים קלות ותפוחים מבושלים רק מעט-על 3 עד 5 דקות. בקערת ערבוב גדולה להקציף יחד ביצה, שמנת, ציר עוף, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים שאור קרוע, בצל מקורמל, תפוחים, פקאנים ופטרוזיליה קצוצה. באמצעות כף עץ, לערבב את המילוי עד משולב היטב.
סקופ מלית לתוך חלל של בשר חזיר צלוי ומבשלים בהתאם עם צלי.