תפוח פריך וסלט נקניק
אם יש לכם פקאן, מיץ לימון, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. . נסו תפוח פריך וסלט נקניק, סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, ו סלט עדשים חם עם נקניק ותפוח לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 כפיות שמן זית במחבת וחום על חום בינוני. מערבבים את הנקניק; לבשל עד השחמה, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
מניחים את פרוסות התפוחים בקערה, ומפזרים 1 מיץ לימון כף. תניח בצד.
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא יחד 1/3 כוס שמן זית, חרדל דיז ' ון, 1/3 כוס מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה עד שמנת.
מניחים את הירוקים שדה ועלים ארוגולה בקערת סלט; לזרוק יחד.
מערבבים את הבצל האדום, פקאן, גבינה כחולה, ופרוסות תפוח.
יוצקים את רוטב הלימון על תערובת הסלט, וזורקים את המעיל באופן שווה.
תוסיף את הנקניק, ותזרוק שוב.